Wij zijn verhuisd!

Bezoek onze nieuwe adres
Aalsvoort 81-1
7241MB, Lochem

Chiptuning Nijmegen

Meer uit je auto halen in Nijmegen

Denk jij dat je auto beter kan presteren? Dan hebben we goed nieuws voor je. Met chiptuning in Nijmegen kun jij je auto gegarandeerd meer pit geven. Je kunt terecht bij ervaren specialisten van MLT Chiptuning. Wij verzorgen chiptuning op maat voor vele merken en modellen auto’s. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke instellingen een auto nodig heeft om op zijn allerbest te kunnen presteren. Door chiptuning in Nijmegen zorgen wij ervoor dat de motor van je auto meer vermogen kan leveren, of zuiniger kan lopen dan met de fabrieksinstellingen. Voor chiptuning in de omgeving van Nijmegen is MLT Chiptuning het adres waar je moet zijn. Hieronder lees je meer over chiptuning.

CHIPTUNING OP MAAT voor de
echte autoliefhebber

Chiptuning en hardware upgrades bij MLT Chiptunig

Naast chiptuning in Nijmegen kun je ook in ons MLT Performance Center terecht voor het upgraden van de hardware van je motor. Daarmee gaan we een stapje verder om de prestaties van je auto te optimaliseren. Denk hierbij aan upgrades van uitlaatdelen, inlaatdelen, gemodificeerde turbo’s, water-methanol systemen, maar we kunnen bijvoorbeeld ook de roetfilter verwijderen. De combinatie tussen software en hardware upgrades zorgen voor een optimaal presterende auto en koppel.

MLT chiptuning
BMW1,2

Chiptuning in Nijmegen op maat

Op het gebied van chiptunen in Nijmegen deden wij in de loop der jaren veel ervaring op met de meest uiteenlopende merken en modellen auto’s. Veel voorkomende merken die wij chiptunen zijn onder andere zoals Audi, Volkswagen, Mercedes, Renault, Peugeot, Opel en BMW. Elk merk en model auto vraagt om zijn eigen instellingen en upgrades om optimaal te functioneren. Chiptuning in Nijmegen verzorgen wij uiteraard op maat, helemaal naar jouw wensen. Daarmee garanderen we dat je je auto terug krijgt in de beste mogelijke conditie.

Verantwoord chiptunen

Met chiptuning in Nijmegen blijven wij altijd binnen de toegestane limieten en de mechanische grenzen van de auto. Om dit op een verantwoorde manier te kunnen doen is kennis van de gebruikte componenten uiteraard ontzettend belangrijk. Daarom zijn wij altijd bezig met het innoveren van chiptuning en blijven we via onze internationale samenwerkingsverbanden altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wanneer je je auto in Nijmegen op verantwoorde en professionele manier wilt laten chip tunen ben je dus bij MLT Chiptuning aan het juiste adres.

Direct afspraak maken met MLT Chiptuning

Wil jij chiptuning in Nijmegen laten uitvoeren om nog meer te genieten van je auto omdat hij sneller of zuiniger rijdt? Neem dan contact op met MLT Chiptuning door het contactformulier hier op de site in te vullen, te bellen naar 06 51 57 92 47, of te mailen naar info@mltchiptuning.nl.

MLT bmw chiptuning
× Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday