RACECHIP GTS BLACK (THE REVOLUTIE IN CHIPTUNING)

Als je kijkt naar de beste manier om de vermogens voorraad van je auto te optimaliseren dan leiden alle wegen naar de Race Chip GTS Black. Een revolutionaire aanpassing op onze ontwikkeling van de GTS module. Geniet van maximale acceleratie, koppel en reactie van je auto. Met de module speciaal gemaakt voor de moderne motor boven de 200 pk met excellente onderdelen, uitgebreide service en een veiligheidspakket inclusief 2 jaar motor garantie, geeft de GTS Black een ideale combinatie van een ongekende rijervaring.
 
App Functie Mogelijk
2 Jaar Motor Garantie
2 X Remapping Bij Aanschaf Van Andere Auto
 
 
 
 

TOT 30% MEER VERMOGEN & KOPPEL, 15% BRANDSTOFBESPARING, BESTURING VIA SMARTPHONE,
SIMPELE INSTALLATIE & VERWIJDERING, 2 JAAR MOTORGARANTIE

 
 
Razend snelle vermogensontplooiing
De nieuwste intelligente high-end processor worden gebruikt in de GTS Black. Hoewel de RaceChip GTS Black slechts zeer weinig plaats inneemt, staat hij garant voor een uiterst hoge prestatie. De processor is in staat om in luttele microseconden op iedere minimale vermogensverandering te reageren.

 
Opvoering van het vermogen individueel instelbaar
Uw Race Chip GTS Black wordt via een back end server, draadloos geprogrammeerd, middels de RC app op uw smartphone. Met uw smartphone kunt u de race chip aan en uit schakelen en naar behoeven extra vermogen kiezen. Bovendien beschikt de app over een motor opwarm timer zodat uw motor altijd voldoende is opgewarmd voor gebruik.

 
Brandstof besparen door middel van Eco-Tuning
Al naar gelang uw persoonlijke rijstijl kunt u met de montage van de RaceChip Ultimate Connect brandstof besparen, tot 1 liter per 100 kilometer. En dat bij een gelijktijdige opvoering van het vermogen. Wanneer het besparen op brandstof uw belangrijkste drijfveer is, vertel ons dat dan bij uw bestelling. We zullen hier bij de basisinstelling rekening mee houden.

 
FCI Automotive-stekkers
Voor de hoogste graad aan veiligheid en performance hebben wij de RaceChip Ultimate met professionele stekkers van FCI uitgerust. Deze stekkers worden erg vaak gebruikt in de automobielbranche en staan voor de hoogste kwaliteit.

 
Met glasvezel versterkte compacte behuizing
Onze hitteresistente behuizing bestaat uit met glasvezel versterkte kunststof. Zelfs bij negatieve invloeden biedt het de perfecte bescherming voor alle elektronische bouwonderdelen van de RaceChip Ultimate. Dankzij de geringe afmetingen kan de RaceChip Ultimate eenvoudig, snel en zonder speciale werktuigen gemonteerd worden.