RACECHIP RS (THE BESTSELLER)

Met de RaceChip RS maakt u kennis met de nieuwe generatie van de Race Chip pro serie en geniet u van chiptuning op een hoog niveau aan een gunstige prijs. Dat is meteen één van de meest doorslaggevende redenen voor de populariteit van de nieuwe generatie Race Chips. Er wordt gewerkt met de laatste technologie op het gebied van digitale communicatie.

 
Beschikbaar Voor Ongeveer 2000 Voertuigen
Eenvoudige Zelfmontage Zonder Dat Vakkennis Vereist Is
Nieuwe Met Glasvezel Versterkte Designbehuizing
 
 
 
 

TOT 25% MEER VERMOGEN & KOPPEL, TOT 15% brandstofbesparing, 1 JAAR MOTOR GARANTIE,
APP CONTROL OPTIE

 
 
Uitstekende performance, gering stroomverbruik
De RS heeft een high-performance digitale processor. Deze zorgt met zijn XX MHz-timing voor een opvoering van het vermogen van ongeveer 25 procent. Een onzichtbare nanolaag beschermt de printplaat op een uiterst betrouwbare manier tegen alle soorten vuil en vocht.

 
Opvoering van het vermogen individueel instelbaar
Uw RaceChip RS leveren wij met een speciaal voor uw voertuig geoptimaliseerde basisinstelling. U kunt zelf naar behoefte 6 tunings aanpassingen doen.

 
Brandstof besparen door middel van Eco-Tuning
Al naar gelang uw persoonlijke rijstijl kunt u met de montage van de RaceChip RS op brandstof besparen, tot 1 liter per 100 kilometer. En dat bij een gelijktijdige opvoering van het vermogen. Wanneer het besparen op brandstof uw belangrijkste drijfveer is, vertel ons dat dan bij uw bestelling. We zullen hier bij de basisinstelling rekening mee houden.

 
FCI Automotive-stekkers
Voor de hoogste graad aan veiligheid en performance hebben wij de RaceChip RS met professionele stekkers van FCI uitgerust. Deze stekkers worden erg vaak gebruikt in de automobielbranche en staan voor de hoogste kwaliteit.

 
Met glasvezel versterkte compacte behuizing
De hitteresistente behuizing van de RaceChip RS bestaat uit met glasvezel versterkte kunststof. Zelfs bij negatieve invloeden biedt het de perfecte bescherming voor alle elektronische bouwonderdelen. Zo bent u steeds veilig. Dankzij de geringe afmetingen kan de RaceChip RS overal eenvoudig, snel en zonder speciale werktuigen gemonteerd worden.