RACECHIP S (THE BASECHIP)

Met de RaceChip S maakt u kennis met de nieuwe generatie van de Race Chip serie en geniet u van chiptuning op een solide niveau met hoge kwaliteit aan een gunstige prijs. Dat is meteen één van de meest doorslaggevende redenen voor de populariteit van de nieuwe generatie Race Chips. Er wordt gewerkt met de laatste technologie op het gebied van digitale communicatie.
 
Beschikbaar Voor Ongeveer 2000 Voertuigen
Eenvoudige Zelfmontage Zonder Dat Vakkennis Vereist Is
Nieuwe Met Glasvezel Versterkte Designbehuizing
 
 
 
 

TOT 20% MEER VERMOGEN & KOPPEL, TOT WEL 10% BRANDSTOFBESPARING

 
 
Uitstekende performance, gering stroomverbruik
De RaceChip S heeft een high-performance digitale processor. Deze zorgt met zijn XX MHz-timing voor een opvoering van het vermogen van ongeveer 20 procent. Een onzichtbare nanolaag beschermt de printplaat op een uiterst betrouwbare manier tegen alle soorten vuil en vocht.

 
Opvoering van het vermogen individueel instelbaar
Uw RaceChip Pro2 leveren wij met een speciaal voor uw voertuig geoptimaliseerde basisinstelling. U kunt uw RaceChip Pro2 echter ook aan uw individuele wensen aanpassen. Eenvoudig, snel en zonder dat er kennis over motorvoertuigen vereist is.

 
Brandstof besparen door middel van Eco-Tuning
Al naar gelang uw persoonlijke rijstijl kunt u met de montage van de RaceChip Pro2 op brandstof besparen, tot 1 liter per 100 kilometer. En dat bij een gelijktijdige opvoering van het vermogen. Wanneer het besparen op brandstof uw belangrijkste drijfveer is, vertel ons dat dan bij uw bestelling. We zullen hier bij de basisinstelling rekening mee houden.

 
FCI Automotive-stekkers
Voor de hoogste graad aan veiligheid en performance hebben wij de RaceChip S met professionele stekkers van FCI uitgerust. Deze stekkers worden erg vaak gebruikt in de automobielbranche en staan voor de hoogste kwaliteit.

 
Met glasvezel versterkte compacte behuizing
De hitteresistente behuizing van de RaceChip S bestaat uit met glasvezel versterkte kunststof. Zelfs bij negatieve invloeden biedt het de perfecte bescherming voor alle elektronische bouwonderdelen. Zo bent u steeds veilig. Dankzij de geringe afmetingen kan de RaceChip S overal eenvoudig, snel en zonder speciale werktuigen gemonteerd worden.