Wij zijn verhuisd!

Bezoek onze nieuwe adres
Aalsvoort 81-1
7241MB, Lochem

Audi chiptuning

Profiteer van de voordelen van Audi chiptuning

Wanneer je de trotse eigenaar bent van een Audi, dan wil je natuurlijk alles uit deze auto halen wat er in zit. Met chiptuning van MLT Chiptuning is dit mogelijk. Wij zijn namelijk dé expert op het gebied van het chiptunen van Audi’s. De verschillende onderdelen van een Audi worden aangestuurd door software chips. Door auto tuning op maat zorgen wij ervoor dat de motor van je auto meer vermogen kan leveren dan met de fabrieksinstellingen. Naast het afregelen van de software kunnen wij ook de motor upgraden in ons MLT Performance Center. Dus vind je dat je Audi nog meer pit mag hebben? Kies dan voor Audi chiptuning van MLT Chiptuning.

CHIPTUNING OP MAAT voor de
echte autoliefhebber

Hardware tuning en chiptuning voor Audi’s

Door je Audi te chiptunen kunnen wij het maximale vermogen van de auto vergroten. Autofabrikanten leveren software in de auto’s om te regelen hoeveel vermogen er in de motor vrij mag komen. Dit doen ze met chips die intern in de motor de diverse onderdelen aansturen. Door de instellingen van de chips te veranderen kunnen wij bijvoorbeeld de maximale hoeveelheid ingespoten brandstof van de Audi verhogen.

audi
audi

Voordelen

Met meer brandstof krijgt de Audi meer vermogen en meer snelheid. Naast de chiptuning op maat, kunnen wij ook de hardware tuning voor de Audi uitvoeren. Graag geven wij hiervan een aantal voorbeelden:

  • De uitlaatdelen upgraden
  • Upgrades aan inlaatdelen
  • Gemodificeerde turbo’s
  • Water-methanol systemen
  • De roetfilter verwijderen

MLT Chiptuning: specialist in Audi chiptuning

Wij zorgen ervoor dat de chiptuning van je Audi altijd aansluit bij jouw wensen en eisen, maar natuurlijk ook bij de mechanische grenzen van de auto. Zo weet je zeker dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan en dat je Audi niet zal beschadigen. Om de Audi chiptuning en hardware tuning op een verantwoorde manier te kunnen uitvoeren is kennis van de gebruikte componenten uiteraard ontzettend belangrijk. Wij hebben voldoende kennis en ervaring in huis en blijven voortdurend up-to-date over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Audi chiptuning.

Contact opnemen met MLT Chiptuning

Wil jij graag dat je Audi optimaal gaat presteren, zodat je er extra van kunt genieten? Kies dan voor Audi chiptuning van MLT Chiptuning! Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons gemakkelijk en snel een bericht sturen via het online formulier hier op de site. Je kunt ook bellen naar 06 51 57 92 47, of mailen naar info@mltchiptuning.nl. Voor chiptuning van je Audi is MLT Chiptuning dé specialist die je zoekt!

audi
× Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday