OVER MLT

MLT is een jonge organisatie met ambitie en de wil om te groeien. In 2016 ben ik Marko Lengkeek gestart met MLT chiptuning. Mijn interesse ging altijd uit naar het expertise veld van motoren optimaliseren. In mijn loopbaan gestart als monteur van Fiat, Alpha Romeo en Lancia hier kreeg ik regelmatig te maken met motor optimalisaties. Ik ben me gaan verdiepen in het vakgebied en heb kansen gecreëerd om mezelf te specialiseren. Zo is het idee ontstaan om MLT chiptuning op te richten.

MLT is gespecialiseerd in het optimaliseren van motoren van benzine- en dieselvoertuigen. Van personenauto’s, bedrijfsauto’s en recreatievoertuigen. Onze missie is om optimalisaties te realiseren binnen de parameters van de motor die wordt aangeboden. Wij zijn overtuigd van ons kunnen en onze kwaliteit. Om die reden hebben wij het doel gesteld om de markt te gaan domineren. MLT levert kwaliteit en duurzame optimalisaties.

Wij vervullen de wens van onze klant! Met de nieuwste software en technologieën. Wij stellen aan de voorkant vast wat mogelijk is voor een motor. Wij geven een eerlijk advies over de te behalen optimalisaties. Wij doen wat we beloven, want een tevreden klant is voor ons goud waard.