Wij zijn verhuisd!

Bezoek onze nieuwe adres
Aalsvoort 81-1
7241MB, Lochem

chiptuning stages

WAT BETEKEND STAGE1 CHIPTUNING

We passen de motorsoftware aan binnen de veiligheidsmarges van een auto met uitsluitend fabrieks onderdelen. Motorparameters zoals gaspedaalinjectie, koppel begrenzers, turbo laaddruk, brandstof /luchtverhouding, brandstofdruk en de snelheidsbegrenzer (vmax) zullen opnieuw afgesteld worden.

Hoe gaan we te werk? Alvorens lezen wij de auto uit met onze speciale diagnose apparatuur, om te kijken of er geen DTC (foutcodes) in het motormanagement systeem zitten. Als dat in orde is, zullen wij een testrit maken met de auto en diversen componenten van de motor loggen (datalogs). Denk aan turbo, brandstofdruk, luchtmassameter, lamba, uitlaatgastemperatuur, enz.

Na het uitlezen van de originele software en datalogs, zullen onze engineers een Tuningfile op maat gaan ontwikkelen. Zodra we de Tuningfile gereed hebben zullen we deze her programmeren en in de motormanagement computer(ECU) zetten. Daarna volgt weer een datalog testrit. Dit is de eindstap voor we je uitnodigen om zelf een proefrit te maken. Na tevredenheid maken wij de factuur op en zullen we een tuning certificaat overhandigen. Bij auto’s met een DSG versnellingsbak optimaliseren wij softwarematig, maar tegen een meerprijs altijd een stage 2 DSG optimalisatie! Dit is noodzakelijk, omdat na chiptuning vaak het maximaal koppel van de DSG bak wordt overschreden, waardoor er snellere slijtage en defecten optreden! Tenzij de versnellingsbak het koppel aan kan! (Zie DGS optimalisatie) Dit doen wij om de kwaliteit van het voertuig te waarborgen!

We kunnen tegen meerprijs de stage1 optimalisatie uitbreiden met modificaties naar keuze:

STAGE OPTIMALISATIES

1 GARANTIEPATCH
2 EGR uitschakeling
3 DECAT
4 START/STOP Uitschakeling
5 LAUNCH CONTROL
6 POP & BANG CRACKLE MAP
7 SWIRL FLAPS
8 DTC’s verwijderen

STAGE1 CHIPTUNING

MLTperfomance

WAT BETEKEND STAGE2 CHIPTUNING

Alles is het zelfde als bij stage 1. Op 2 dingen na! EGR en decat zit bij de prijs in.

We creëren fijnere afstelling met een vermogensrun op de vermogenstestbank en daardoor meer vermogen. Bij deze tuning plaatsen we een EVT een coldair intake, sportluchtfilter, wagner intercooler, 3inch uitlaatsysteem, downpipes, oliecooler, bobines R8(vag),bougies.

Prijs is uitsluitend op aanvraag! Je bent de auto 1 tot 2 dagen kwijt. Vervangend vervoer is niet bij de prijs inbegrepen.

We kunnen tegen meerprijs de stage1 optimalisatie uitbreiden met modificaties naar keuze:

MLT chiptuning

STAGE2 CHIPTUNING

DIRECT AFSPRAAK MAKEN MET MLT CHIPTUNING

Stage1 of stage2 chiptuning laat je uitvoeren bij de specialisten van MLT Chiptuning. Neem contact met ons op door het contactformulier hier op de site in te vullen, te bellen naar 06 51 57 92 47, of te mailen naar info@mltchiptuning.nl.

× Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday