Wij zijn verhuisd!

Bezoek onze nieuwe adres
Aalsvoort 81-1
7241MB, Lochem

Chiptuning

Meer uit je auto halen met chiptuning

Wil je meer halen uit het vermogen van je auto? Bij MLT Chiptuning en MLT Performance kun je je auto laten upgraden voor betere prestaties op het gebied van snelheid en duurzaamheid. Met het chiptunen van je auto zorgen we ervoor dat de motor van je auto meer vermogen kan leveren dan zoals ingesteld vanuit de fabriek. MLT Chiptuning is specialist in het tunen van de software die met je auto wordt meegeleverd en wij kunnen zorgen voor aanpassingen in de software die je auto net dat tandje extra harder en krachtiger laten lopen dan je daarvoor gewend was. Wij kunnen vrijwel elke auto tunen waarbij we, naast het afregelen van de software, ook de motor in ons MLT Performance Center onder handen kunnen nemen (upgraden) om ook daar nog net dat beetje extra vermogen uit te halen.

CHIPTUNING OP MAAT voor de
echte autoliefhebber

Wat is chiptuning?

Vrijwel elke auto zit tegenwoordig boordevol software en chips om de motor en de vele onderdelen daarin aan te sturen. Vrijwel alles onder de motorkap is vandaag de dag met software afgeregeld. Dit is ook het geval met het motorvermogen. Autofabrikanten leveren software in de auto’s om te regelen, en vast te stellen, hoeveel vermogen er vrij mag komen. Dit wordt gedaan met chips die intern in de motor de diverse onderdelen aansturen. Met het aanpassen van de instellingen in die software, of in de chips, kan het vermogen van de auto aangepast worden. Dit kan bijvoorbeeld door de hoeveelheid ingespoten brandstof wat ruimer te zetten in deze software. Meer brandstof betekent meer vermogen en meer snelheid voor je auto.

Wat is hardware tuning?

Naast het optimaliseren van de software met chiptuning kunnen wij in ons MLT Performance Center in vrijwel alle gevallen een stapje verder gaan door ook aanpassingen aan de hardware van je auto te doen. Je kunt hierbij denken aan upgrades van uitlaatdelen, inlaatdelen, gemodificeerde turbo’s, water-methanol systemen, maar bijvoorbeeld ook het verwijderen van de roetfilter. In combinatie met chiptuning kan deze hardware tuning zorgen voor een beter presterende auto en koppel.

Hardware tuning; nét dat beetje meer!

Wil je dat je auto en koppel net dat beetje meer presteren dan wat met de standaard fabrieksinstellingen, of met alleen chiptuning, mogelijk is? Dan zijn software upgrades of een hardware upgrade vanuit ons MLT Performance Center de ideale oplossing. Door het toepassen van nieuwe hardware kunnen we de mechanisch verantwoorde grenzen van je auto verleggen en hiermee de gecreëerde ruimte benutten in onze chiptuning. Informeer bij ons gerust naar de mogelijkheden voor jouw auto voor maatwerk chiptuning en een hardware upgrade.

MLT Chiptuning: chiptuning op maat door autoliefhebbers

Bij MLT zijn wij autoliefhebbers in hart en nieren. Omdat we graag met auto’s bezig zijn en ze graag optimaal laten presteren, hebben we van auto chiptuning ons werk gemaakt. Wij verzorgen chiptuning op maat voor vele automerken, waaronder Audi, Volkswagen, Mercedes, Renault, Peugeot, Opel en BMW. De kennis die wij met chiptuning en hardware tuning in de afgelopen jaren hebben opgedaan, zetten wij nu in om jouw auto van een verantwoorde en kwalitatief hoogstaande tuning te voorzien. En omdat wij maatwerk chiptuning leveren, staan jouw specifieke eisen en wensen altijd centraal bij ons. Als jouw wensen technisch uitvoerbaar zijn, nemen we deze mee in het uitvoeren van onze maatwerk chiptuning.

Verantwoorde chiptuning

Om te garanderen dat je auto altijd zo duurzaam en betrouwbaar mogelijk blijft presteren, bewaken wij altijd de mechanisch verantwoorde grenzen van de diverse motorcomponenten. Kennis van de gebruikte componenten is essentieel om dit nauwkeurig te kunnen doen. Wij zijn altijd bezig met innovatie op het gebied van chiptuning en houden ons via onze internationale samenwerkingsverbanden altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om je altijd de beste kwaliteit te kunnen leveren. Je bent bij MLT Chiptuning voor chiptuning en diverse hardware upgrades altijd aan het juiste adres.

bmw

MLT Chiptuning biedt betere rijprestaties

De voordelen van chiptuning en hardware tuning bij MLT hebben we voor je op een rijtje gezet.

  • Altijd chiptuning en hardware tuning op maat en op merk
  • Uitgebreide motordiagnose voor- en achteraf
  • Brandstofbesparing en duurzaamheid voor bedrijven
  • Uitstekende reputatie en vele tevreden klanten
  • Extra vermogen en koppel
  • Meer pit, souplesse en rijcomfort
  • Brandstofbesparing (zuiniger) tot meer dan 5%!
  • Emissienormen blijven behouden

Direct offerte aanvragen bij MLT Chiptuning

Wij zijn bekend met vrijwel elk merk en wij kunnen vrijwel elke auto chiptunen. Wil je meer weten over chiptuning en hardware tuning door MLT Chiptuning? Of wil je direct een offerte aanvragen om je auto beter te laten presteren? Neem dan contact met ons op via 06 51 57 92 47, of stuur een e-mail naar info@mltchiptuning.nl. Of vul het contactformulier op de website in.
Maar je bent uiteraard ook van harte welkom om eens langs te komen om samen met ons door te nemen wat de mogelijkheden voor jouw auto zijn.

× Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday