Wij zijn verhuisd!

Bezoek onze nieuwe adres
Aalsvoort 81-1
7241MB, Lochem

Mercedes chiptuning

Laat je Mercedes upgraden door MLT Chiptuning!

Heb jij een mooie Mercedes voor de deur staan, en wil je hier graag optimaal van profiteren? Dan ben je bij MLT Chiptuning aan het juiste adres! Door je Mercedes te laten chiptunen door de specialisten van MLT Chiptuning krijgt jouw auto namelijk veel meer pit, meer snelheid en meer vermogen. Naast de software kunnen we ook de motor van je Mercedes upgraden in ons MLT Performance Center, zodat ook deze meer vermogen geeft.

CHIPTUNING OP MAAT voor de
echte autoliefhebber

Hardware tuning en chiptuning voor je Mercedes

Bij MLT Chiptuning kunnen we zowel de hardware als de software van jouw Mercedes onder handen nemen om het maximale vermogen te verhogen. Autofabrikanten leveren een Mercedes met standaard software die aangeeft hoeveel vermogen de motor kan vrijgeven. Dit wordt geregeld met chips die de interne onderdelen van de motor aansturen. Door middel van chiptuning kunnen wij onder andere de maximale hoeveelheid ingespoten brandstof van de Mercedes verhogen, waardoor deze meer snelheid en meer vermogen krijgt.

Chiptuning Mercedes MLT
Mercedes4.2

Hardware

Ook de hardware upgrades van de Mercedes kunnen wij voor je uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De uitlaatdelen upgraden
  • Upgrades aan inlaatdelen
  • Gemodificeerde turbo‚Äôs
  • Water-methanol systemen
  • De roetfilter verwijderen

Mercedes chiptunen? Schakel MLT Chiptuning in

Bij MLT Chiptuning zijn we experts op het gebied van chiptuning. Wij weten precies hoe wij de auto maximaal kunnen upgraden zonder de mechanische limieten te overschrijden. Zo ben je ervan verzekerd dat er nooit gevaarlijke situaties zullen ontstaan en dat je Mercedes niet zal beschadigen. Wij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om jouw Mercedes op verantwoorde en professionele manier te upgraden. Ook zijn wij constant up-to-date over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Mercedes chiptuning.

Contact met MLT Chiptuning

Wanneer je alles uit je Mercedes wilt halen wat er in zit, dan laat je deze chiptunen door MLT Chiptuning. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het online formulier hier op de site. Laat hier een bericht voor ons achter, dan krijg je zo snel mogelijk reactie van ons. Je kunt ook bellen naar 06 51 57 92 47, of mailen naar info@mltchiptuning.nl. Wil jij optimaal genieten van je Mercedes? Ga dan voor Mercedes chiptuning van MLT Chiptuning.

Mercedes Chiptuning MLT
× Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday