Wij zijn verhuisd!

Bezoek onze nieuwe adres
Aalsvoort 81-1
7241MB, Lochem

chiptunen

Optimaal genieten van je auto met chiptunen

Wil jij graag het optimale uit je auto halen? Laat je auto dan chiptunen door MLT Chiptuning! Wanneer wij je auto chiptunen, dan stellen wij de aanwezige software en hardware in je auto opnieuw af, zodat de auto beter gaat presteren. De standaard fabrieksinstellingen waarmee de auto wordt geleverd zijn namelijk meestal niet optimaal voor het functioneren van de auto. Omdat wij naast het chiptunen ook de motor van de auto aanpassen in ons MLT Performance Center, haal je hier ook extra vermogen uit.

CHIPTUNING OP MAAT voor de
echte autoliefhebber

Verbeter de software en de hardware van de auto

De verschillende onderdelen van een auto worden aangestuurd door chips. Door de software in deze chips aan te passen, kunnen wij onder andere het vermogen de van de auto verhogen. Zo kunnen wij onder andere door middel van chiptuning de maximale hoeveelheid ingespoten brandstof verhogen. Met meer brandstof krijgt de auto meer vermogen en meer snelheid.

MLT chiptuning
chiptuning

Voordelen

Naast het chiptunen kunnen wij ook hardware tuning uitvoeren. Hierbij kun je denken aan:

  • De uitlaatdelen upgraden
  • Upgrades aan inlaatdelen
  • Gemodificeerde turbo‚Äôs
  • Water-methanol systemen
  • De roetfilter verwijderen

Chip tunen door MLT Chiptuning

MLT Chiptuning is gespecialiseerd in het chiptunen van allerlei verschillende automerken zoals Audi, Volkswagen, Mercedes, Renault, Peugeot, Opel en BMW. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om het chiptunen precies aan te passen aan jouw wensen en eisen. Bovendien weten wij precies hoe wij binnen de mechanische grenzen van de auto moeten blijven voor de software en hardware tuning van je auto. Kennis van de gebruikte componenten is van groot belang om dit op een verantwoorde manier te kunnen doen. Daarom zijn wij altijd bezig met het innoveren van onze motor tuning en blijven we via onze internationale samenwerkingsverbanden constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wanneer je je auto op verantwoorde en professionele wijze wilt laten chiptunen ben je dus bij MLT Chiptuning aan het juiste adres.

Contact met MLT Chiptuning

Wil je graag je auto laten chiptunen door MLT Chiptuning, of heb je nog andere vragen voor ons? Schroom dan niet om contact op te nemen, we helpen je graag. Je kunt ons bereiken door het contactformulier hier op de site in te vullen, te bellen naar 06 51 57 92 47, of te mailen naar info@mltchiptuning.nl. Voor het chiptunen om je auto beter te laten presteren ga je natuurlijk naar MLT Chiptuning.

MLT bmw chiptuning
× Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday