Wij zijn verhuisd!

Bezoek onze nieuwe adres
Aalsvoort 81-1
7241MB, Lochem

Peugeot chiptuning

Maatwerk chiptuning voor je Peugeot

Ben jij een sportieve Peugeot rijder? Best logisch, want de Peugeot ziet er door zijn uiterlijk bij de meeste modellen ook echt uit als een auto met een pittig karakter. Wist je dat je met Peugeot chiptuning je auto het achterste van zijn tong kunt laten zien? De specialisten van MLT Chiptuning geven je auto net dat beetje meer pit, waardoor jij comfortabel kunt doorrijden. Net als bij alle moderne fabrieksauto’s worden de meeste onderdelen van een Peugeot aangestuurd door software in ingebouwde chips. Die chips kunnen wij tunen, waardoor je auto beter gaat presteren dan met de standaard fabrieksinstellingen. En als je chiptuning van je Peugeot combineert met een hardware upgrade van je auto in ons MLT Performance Center, zijn de software en hardware zodanig op elkaar afgestemd dat je zeker weet dat je Peugeot optimaal presteert.

CHIPTUNING OP MAAT voor de
echte autoliefhebber

MLT Chiptuning voor hardware tuning en chiptuning

Van de fabriek uit worden auto’s geleverd met standaard ingestelde software die aangeeft hoeveel vermogen een motor in de auto mag leveren. Uiteraard is dat bij Peugeot ook het geval. Maar met Peugeot chiptuning kunnen wij bijvoorbeeld de maximale hoeveelheid ingespoten brandstof van jouw auto verhogen. En je voelt hem al: meer brandstof in de motor betekent vanzelfsprekend meer power! En meer power is natuurlijk meer snelheid.

Peugeot 10
Upgraden Peugeot MLT

Hardware

En voor nog betere prestaties kun je in ons MLT Performance Center ook een hardware upgrade laten doen. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Uitlaatdelen upgraden
  • Upgrades aan inlaatdelen
  • Gemodificeerde turbo’s
  • Water-methanol systemen
  • Verwijderen van de roetfilter

MLT Chiptuning: specialist op het gebied van chiptuning

Wij zijn al enig jaren specialist in chiptuning van diverse automerken. Als het gaat om chiptuning heeft ook het grote merk Peugeot voor ons geen geheimen meer. Wij weten precies wat we moeten doen om een Peugeot beter, sneller en pittiger te maken, zonder daarbij de mechanische grenzen te overschrijden. We garanderen je dat je auto tip top functioneert na chiptuning bij MLT Chiptuning. Wij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om je Peugeot op verantwoorde en professionele manier te upgraden. Bovendien houden wij ons via onze internationale contacten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond Peugeot chiptuning.

Afspraak maken met MLT Chiptuning

Wil jij ook graag het maximale uit je Peugeot halen? Geef hem meer power door hem te laten chiptunen bij MLT Chiptuning. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Vul dan je gegevens in op het contactformulier hier op de site. Je kunt natuurlijk ook bellen naar 06 51 57 92 47, of mailen naar info@mltchiptuning.nl. Voor hoogwaardige chiptuning van je Peugeot ga je naar MLT Chiptuning.

Peugeot
× Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday