Wij zijn verhuisd!

Bezoek onze nieuwe adres
Aalsvoort 81-1
7241MB, Lochem

auto tuning

Haal meer uit je auto met auto tuning

Vind je dat je auto wel wat meer pit mag hebben? Ga voor tuning van je auto dan naar MLT Chiptuning. Door auto tuning op maat zorgen wij ervoor dat de motor van je auto meer vermogen kan leveren dan zoals die is ingesteld vanuit de fabriek. MLT Chiptuning is specialist in het tunen van de software die met je auto wordt meegeleverd. Wij kunnen vrijwel elke auto tunen waarbij we, naast het afregelen van de software, ook de motor in ons MLT Performance Center onder handen kunnen nemen (upgraden) om ook daar wat extra vermogen uit te halen.

CHIPTUNING OP MAAT voor de
echte autoliefhebber

Software en hardware auto tuning

Autofabrikanten leveren software in de auto’s om te regelen hoeveel vermogen er in de motor vrij mag komen. Dit doen ze met chips die intern in de motor de diverse onderdelen aansturen. Door aanpassingen aan te brengen in die chips kan het vermogen van de auto aangepast worden. Bijvoorbeeld door de hoeveelheid ingespoten brandstof wat ruimer te zetten. En meer brandstof betekent meer vermogen en meer snelheid voor je auto. Naast chiptuning is ook hardware tuning mogelijk. Denk hierbij aan upgrades van uitlaatdelen, inlaatdelen, gemodificeerde turbo‚Äôs, water-methanol systemen, of het verwijderen van de roetfilter. Door deze combinatie van auto tuning kunnen we zorgen voor een beter presterende auto en koppel.

chiptuning

MLT Chiptuning: tuning op maat voor en door autoliefhebbers

Wij verzorgen chiptuning op maat voor vele automerken, waaronder Audi, Volkswagen, Mercedes, Renault, Peugeot, Opel en BMW. De kennis die wij met chiptuning en hardware tuning in de afgelopen jaren hebben opgedaan, zetten wij in om jouw auto van een verantwoorde en kwalitatief hoogstaande tuning te voorzien. En omdat wij maatwerk tuning leveren, staan jouw specifieke eisen en wensen altijd centraal bij ons.

Verantwoorde chiptuning

Om te garanderen dat je auto altijd goed blijft presteren, bewaken wij bij tuning van je auto altijd de mechanisch verantwoorde grenzen van de diverse motoronderdelen. Kennis van de gebruikte componenten is essentieel om dit nauwkeurig te kunnen doen. Daarom zijn wij altijd bezig met innovatie op het gebied van autotuning en houden ons via onze internationale samenwerkingsverbanden altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je bent bij MLT Chiptuning voor auto tuning dus altijd aan het juiste adres.

Direct offerte aanvragen bij MLT Chiptuning

Wil je meer weten over chiptuning en hardware tuning door MLT Chiptuning? Of wil je direct een offerte aanvragen om je auto beter te laten presteren? Neem dan contact met ons op via 06 51 57 92 47, of stuur een e-mail naar info@mltchiptuning.nl. Of vul het contactformulier op de website in.
Uiteraard ben je ook van harte welkom om langs te komen om de mogelijk van tuning voor jouw auto door te spreken.

MLT bmw chiptuning
× Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday