Wij zijn verhuisd!

Bezoek onze nieuwe adres
Aalsvoort 81-1
7241MB, Lochem

BMW chiptuning

Meer uit je BMW halen met chiptuning

Wil je meer halen uit het vermogen van je BMW? Bij MLT Chiptuning en MLT Performance kun je je auto laten upgraden voor betere prestaties op het gebied van snelheid en duurzaamheid. Met BMW chiptuning van je auto zorgen we ervoor dat de motor van je auto meer vermogen kan leveren dan zoals ingesteld vanuit de fabriek. Wij zijn specialist in het tunen van de software die met je BMW wordt meegeleverd. Wij kunnen zorgen voor aanpassingen in de software die je auto een tandje sneller, krachtiger of zuiniger laten lopen dan je daarvoor gewend was. Ook kun je in ons MLT Performance Center terecht om de hardware van je auto te upgraden. Daarna zijn de software en hardware perfect op elkaar afgestemd, en dat betekent een optimaal presterende BMW.

CHIPTUNING OP MAAT voor de
echte autoliefhebber

Speciale BMW chiptuning software

Bij BMW chiptuning gebruiken wij speciaal ontwikkelde software waarmee we de chips van jouw BMW kunnen aanpassen aan jouw wensen. Onze specialisten zorgen voor meer vermogen en souplesse in de motor na BMW chiptuning. Wij stellen de software helemaal af op de conditie waarin jouw BMW verkeert. Door onze jarenlange ervaring in het tunen van Duitse auto’s in het algemeen en BMW in het bijzonder, kunnen wij het tot in de kleinste puntjes perfect afstellen. Bij MLT Chiptuning leveren we altijd maatwerk BMW tuning.

Wat is chiptuning?

Vrijwel elke moderne auto zit tegenwoordig boordevol software en chips om de motor en de vele onderdelen aan te sturen. Vrijwel alles onder de motorkap is vandaag de dag met software afgeregeld. Ook BMW levert software in alle modellen om te regelen hoeveel vermogen er vrij mag komen. Dit doet dit gerenommeerde Duitse automerk met chips die intern in de motor de diverse onderdelen aansturen. Met BMW chiptuning kunnen we de instellingen in die software aanpassen. Zo kunnen we bijvoorbeeld de hoeveelheid ingespoten brandstof wat ruimer te zetten in de software. Meer brandstof betekent meer vermogen en meer snelheid voor je BMW.

BMW4
BMW1,2

Met BMW chiptuning het maximale uit je auto halen

BMW chiptuning is voor ons dagelijks werk omdat wij alle ins en outs kennen van de chips in de motoren van dit topmerk. Naast sneller, kunnen we de motor uiteraard ook zuiniger maken. Dat geldt voor schakelauto’s. Maar dat kunnen we ook doen bij automatisch geschakelde auto’s. Door de toerentallen aan te passen, schakelt je BMW sneller of langzamer naar een hogere versnelling. Als je wilt weten wat we allemaal met BMW chiptuning kunnen doen om het maximale uit je auto te halen, neem dan even contact met ons op. Onze BMW specialisten staan dagelijks voor je klaar om BMW software aanpassingen te doen. Tenslotte kunnen wij je ook altijd telefonisch hulp bieden op het gebied van BMW chiptuning software.

BMW hardware tuning

Naast het optimaliseren van de software met BMW chiptuning kunnen wij in ons MLT Performance Center in vrijwel alle gevallen een stapje verder gaan, door ook aanpassingen aan de hardware van je auto te doen. Je kunt hierbij denken aan upgrades van uitlaatdelen, inlaatdelen, gemodificeerde turbo’s, water-methanol systemen, maar bijvoorbeeld ook het verwijderen van de roetfilter. In combinatie met BMW chiptuning kan deze hardware tuning zorgen voor een beter presterende auto en koppel.

Waarom MLT Chiptuning

Bij MLT Chiptuning zijn wij autoliefhebbers in hart en nieren. Omdat we graag met auto’s bezig zijn en ze graag optimaal laten presteren, hebben we van chiptuning ons werk gemaakt. De kennis die wij met chiptuning en hardware tuning in de afgelopen jaren hebben opgedaan, zetten wij nu in om jouw auto van een verantwoorde en kwalitatief hoogstaande tuning te voorzien. En omdat wij maatwerk chiptuning leveren, staan jouw specifieke eisen en wensen altijd centraal bij ons.

De voordelen van chiptuning en hardware tuning bij MLT Chiptuning:

2018-G-PERFORMANCE-BMW-M5-G30-910
  • Altijd chiptuning en hardware tuning op maat en op merk
  • Uitgebreide motordiagnose voor- en achteraf
  • Brandstofbesparing en duurzaamheid voor bedrijven
  • Uitstekende reputatie en vele tevreden klanten
  • Extra vermogen en koppel
  • Meer pit, souplesse en rijcomfort
  • Brandstofbesparing (zuiniger) tot meer dan 5%!
  • Emissienormen blijven behouden

Verantwoorde BMW chiptuning

Om te garanderen dat je BMW altijd zo duurzaam en betrouwbaar mogelijk blijft presteren, bewaken wij altijd de mechanisch verantwoorde grenzen van de diverse motorcomponenten. Wij garanderen je dat wij het maximale uit de BMW motor halen en dat wij de limieten niet zullen overschrijden. Kennis van de gebruikte componenten is essentieel om dit nauwkeurig te kunnen doen. Wij zijn altijd bezig met innovatie op het gebied van chiptuning en houden ons via onze internationale samenwerkingsverbanden altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om je altijd de beste kwaliteit te kunnen leveren. Je bent voor BMW chiptuning en hardware upgrades bij ons altijd aan het juiste adres.

Direct offerte aanvragen voor BMW chiptuning

Meer weten over BMW chiptuning en hardware tuning door MLT Chiptuning? Of wil je direct een offerte aanvragen om je BMW beter te laten presteren? Neem dan contact met ons op via 06 51 57 92 47, of stuur een e-mail naar info@mltchiptuning.nl. Of vul het contactformulier op de website in.

× Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday