Wij zijn verhuisd!

Bezoek onze nieuwe adres
Aalsvoort 81-1
7241MB, Lochem

Opel chiptuning

Maatwerk chiptuning voor je Opel

Heb jij een Opel en wil je de motor van je auto beter laten lopen? En zoek je een bedrijf dat Opel chiptuning verzorgt? Dan ben je bij de specialisten van MLT Chiptuning aan het goede adres. Wij geven je Opel met chiptuning meer pit, zodat jij werkelijk zijn ware aard kan tonen als het gaat om betere motorprestaties en zuiniger rijden. Net als bij alle moderne fabrieksauto’s worden de meeste onderdelen van een Opel aangestuurd door software via de ingebouwde chips. Die chips kunnen wij tunen, waardoor je auto beter gaat presteren dan met de standaard fabrieksinstellingen. En als je chiptuning van je Opel combineert met een hardware upgrade van je auto in ons MLT Performance Center, zijn de software en hardware perfect op elkaar afgestemd, en dat betekent een optimaal presterende Opel.

CHIPTUNING OP MAAT voor de
echte autoliefhebber

Het maximale halen uit je Opel

Moderne fabrieksauto’s zoals we die allemaal van alle merken kennen, worden geleverd met standaard ingestelde software die bepaalt hoeveel vermogen de motor in de auto mag leveren. Dat geldt ook voor Opel. Maar daar kunnen wij iets aan doen met Opel chiptuning. Daarmee kunnen wij bijvoorbeeld de maximale hoeveelheid ingespoten brandstof van je auto verhogen. En meer brandstof in de motor betekent vanzelfsprekend meer power! En meer power is natuurlijk meer snelheid.

Chiptune Opel MLT
Opel1.1

Upgrades

En als je echt het maximale uit je Opel wil halen, kun je in ons MLT Performance Center terecht voor een hardware upgrade. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Uitlaatdelen upgraden
  • Upgrades aan inlaatdelen
  • Gemodificeerde turbo’s
  • Water-methanol systemen
  • Verwijderen van de roetfilter

MLT Chiptuning: specialist op het gebied van chiptuning

Wij zijn al enig jaren specialist in chiptuning van diverse automerken. Als het gaat om chiptuning zijn wij het bedrijf die dagelijks Opels chiptunen en ervoor zorgen dat deze Duitse kwaliteitsauto’s nog beter gaan rijden dan ze al doen wanneer ze de fabriek verlaten. Wij garanderen je dat wij het maximale uit de motor halen en dat wij de limieten niet zullen overschrijden. Wij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om je Opel op verantwoorde en professionele wijze te upgraden. Bovendien houden wij ons via onze internationale contacten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond Opel chiptuning.

Afspraak maken met MLT Chiptuning

Haal jij ook graag het maximale uit je Opel? Geef hem meer power door hem te laten chiptunen bij MLT Chiptuning. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Vul dan je gegevens in op het contactformulier hier op de site. Je kunt natuurlijk ook bellen naar 06 51 57 92 47, of mailen naar info@mltchiptuning.nl. Voor hoogwaardige Opel chiptuning ga je naar MLT Chiptuning.

Opel9.1
× Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday