Wij zijn verhuisd!

Bezoek onze nieuwe adres
Aalsvoort 81-1
7241MB, Lochem

Volkswagen chiptuning

Chiptuning op maat voor je Volkswagen

Ben jij een sportieve rijder en vind je dat jouw Volkswagen wel wat meer pit mag hebben? Kies er dan voor om je Volkswagen te laten chiptunen door de specialisten van MLT Chiptuning. Bijna alle onderdelen van een Volkswagen worden aangestuurd door software chips. Door middel van chiptuning zorgen wij dat de motor van jouw Volkswagen meer vermogen kan leveren dan met de originele instellingen. Ook de motor van je Volkswagen kunnen wij onder handen nemen in ons MLT Performance Center, zodat ook deze net dat beetje extra vermogen geeft.

CHIPTUNING OP MAAT voor de
echte autoliefhebber

MLT Chiptuning verzorgt hardware tuning en chiptuning

MLT Chiptuning zorgt dat zowel de hardware als de software van jouw Volkswagen optimaal is ingesteld om het maximale vermogen van de auto te verhogen.
Volkwagen levert een auto aan met standaard software die bepaalt hoeveel vermogen er in de motor vrij mag komen. Dit wordt geregeld met chips die intern in de motor de diverse onderdelen aansturen. Wij kunnen door middel van chiptuning bijvoorbeeld de maximale hoeveelheid ingespoten brandstof van jouw Volkswagen verhogen.

Volkswagen chiptuning MLT
Volkswagen chiptuning MLT

Voordelen

Door een grotere hoeveelheid brandstof krijgt de Volkswagen meer vermogen en meer snelheid. Naast chiptuning kunnen wij ook hardware tuning uitvoeren voor een Volkswagen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • De uitlaatdelen upgraden
  • Upgrades aan inlaatdelen
  • Gemodificeerde turbo’s
  • Water-methanol systemen
  • De roetfilter verwijderen

MLT Chiptuning: specialist op het gebied van chiptuning

MLT Chiptuning heeft al jarenlang ervaren met hardware tuning en software tuning van Volkswagen auto’s. Hierdoor weten wij precies hoe wij het maximale uit je auto kunnen halen zonder de mechanische grenzen te overschrijden. Bij ons weet je daarom zeker dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan en dat je Volkswagen niet zal beschadigen door deze te laten chiptunen. Wij beschikken over alle kennis en vaardigheden om de Volkswagen op verantwoorde en professionele wijze te upgraden. Bovendien zijn wij voortdurend up-to-date over de laatste ontwikkelingen op het gebied van chiptuning.

Contact met MLT Chiptuning

Wil jij graag ervaren hoe het is om alles uit je Volkswagen te kunnen halen wat er in zit? Laat dan je auto chiptunen door MLT Chiptuning. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Hiervoor kun je gebruik maken van het contactformulier hier op de site. Je kunt ook bellen naar 06 51 57 92 47, of mailen naar info@mltchiptuning.nl. Voor hoogwaardige chiptuning van je Volkswagen moet je zijn bij MLT Chiptuning.

Volkswagen chiptuning Contact
× Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday