Wij zijn verhuisd!

Bezoek onze nieuwe adres
Aalsvoort 81-1
7241MB, Lochem

Renault Chiptuning

Maatwerk chiptuning voor je Renault

Houd jij van lekker sportief rijden in je Renault? Kies dan voor Renault chiptuning om je auto zijn ware karakter te laten tonen. De specialisten van MLT Chiptuning geven je auto net dat beetje meer pit waardoor jij lekker comfortabel rijdt. Bijna alle onderdelen van een Renault worden aangestuurd door software chips. Door middel van chiptuning zorgen wij dat de motor van jouw Renault meer vermogen kan leveren dan met de originele instellingen. Ook een hardware upgrade van je auto kunnen wij voor je verzorgen in ons MLT Performance Center, zodat de software en hardware op elkaar zijn afgestemd en ervoor zorgen dat je Renault optimaal presteert.

CHIPTUNING OP MAAT voor de
echte autoliefhebber

MLT Chiptuning verzorgt hardware tuning en chiptuning

Autofabrikanten leveren hun auto’s tegenwoordig aan met standaard software die bepaalt hoeveel vermogen de motor in de auto mag leveren. Bij Renault is dat uiteraard niet anders. Wij kunnen door middel van Renault chiptuning bijvoorbeeld de maximale hoeveelheid ingespoten brandstof van jouw auto verhogen. Meer brandstof in de motor betekent vanzelfsprekend meer power!

MLT Chiptuner Renault
Renault 6.2

Hardware

En dat is nog niet alles. Naast chiptuning kunnen wij ook de hardware van je Renault upgraden. Denk daarbij aan:

  • De uitlaatdelen upgraden
  • Upgrades aan inlaatdelen
  • Gemodificeerde turbo’s
  • Water-methanol systemen
  • De roetfilter verwijderen

MLT Chiptuning: specialist op het gebied van chiptuning

Wij zijn al enig jaren specialist in chiptuning van vele automerken. Renault is een van die grote merken die voor ons geen geheimen meer heeft als het gaat om chiptuning. Wij weten exact wat er bij een Renault nodig is om er het maximale uit te kunnen halen zonder daarbij de mechanische grenzen te overschrijden. Bij ons weet je zeker dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan en dat je Renault niet beschadigd door hem te laten chiptunen. Wij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om je Renault op verantwoorde en professionele wijze te upgraden. Bovendien houden wij ons via onze internationale contacten op de hoogte van de laatste nieuwtjes rond Renault chiptuning.

Afspraak maken met MLT Chiptuning

Wil jij ook graag alles halen uit je Renault? Geef hem meer power door hem te laten chiptunen bij MLT Chiptuning. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Vul dan je gegevens in op het contactformulier hier op de site. Je kunt natuurlijk ook bellen naar 06 51 57 92 47, of mailen naar info@mltchiptuning.nl. Voor hoogwaardige chiptuning van je Renault ga je naar MLT Chiptuning.

Tuning Clio
× Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday