Wij zijn verhuisd!

Bezoek onze nieuwe adres
Aalsvoort 81-1
7241MB, Lochem

Chiptuning Breda

MLT Chiptuning: je auto in Breda optimaal laten presteren

Met chiptuning kunnen wij je auto in Breda beter laten presteren. Elke moderne auto zit vandaag de dag boordevol chips om alle onderdelen van de auto en ook de motor aan te sturen. MLT Chiptuning is met chiptuning gespecialiseerd in het maken van aanpassingen aan de software van deze chips, zodat je het maximale uit je auto kunt halen. De fabrieksinstellingen van auto’s zijn namelijk niet optimaal. Door middel van chiptuning kunnen wij je auto in Breda beter vooruit helpen. En met een hardware upgrade in ons MLT Performance Center kunnen we nog meer vermogen uit je motor halen. Hieronder lees je er meer over.

CHIPTUNING OP MAAT voor de
echte autoliefhebber

Chiptuning en hardware upgrade in Breda

Alle moderne auto’s zijn voorzien van software die regelt hoeveel motorvermogen een auto heeft. Dit gaat door middel van chips die de verschillende motoronderdelen aansturen. Door chiptuning in Breda uit te voeren op de verschillende chips, kunnen wij het vermogen van je auto verhogen. Door de maximale hoeveelheid ingespoten brandstof te vergroten, krijgt je motor meer brandstof, en met meer brandstof krijgt je meer snelheid! Dat is nog niet alles.

MLT chiptuning
chiptuning

Hardware

Naast chiptuning kunnen wij ook hardware upgrades voor je verzorgen. Denk daarbij aan:

  • De uitlaatdelen upgraden
  • Upgrades aan inlaatdelen
  • Gemodificeerde turbo’s
  • Water-methanol systemen
  • De roetfilter verwijderen

Door de combinatie van chiptuning in Breda en hardware upgrades zorgen we dat je auto nog beter presteert.

MLT Chiptuning verzorgt chiptuning in Breda op maat

MLT Chiptuning verzorgt chiptuning voor vele bekende automerken, waaronder Audi, Volkswagen, Mercedes, Renault, Peugeot, Opel en BMW. Wij passen de chiptuning en de hardware upgrades altijd precies aan op jouw auto, zoals jij dat wenst. Zo krijg je een veilige, verantwoordelijke, hoogwaardige upgrade van je auto. Uiteraard bewaken wij met chiptuning en de hardware upgrades altijd de mechanische grenzen van de auto. Kennis van de gebruikte componenten is daarbij natuurlijk van groot belang om dit verantwoord te kunnen doen. Daarom zijn wij altijd bezig met het innoveren van chiptuning en blijven we via onze internationale samenwerkingsverbanden constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Maak meteen een afspraak met MLT Chiptuning

Voor chiptuning in Breda van je auto ga je naar de specialisten van MLT Chiptuning. Neem contact met ons op door het contactformulier hier op de site in te vullen, te bellen naar 06 51 57 92 47, of te mailen naar info@mltchiptuning.nl.

MLT bmw chiptuning
× Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday