Wij zijn verhuisd!

Bezoek onze nieuwe adres
Aalsvoort 81-1
7241MB, Lochem

Chiptuning Eindhoven

Met chiptuning je auto in Eindhoven optimaal laten presteren

Wist je dat je in Eindhoven met chiptuning je auto wat pittiger kunt laten rijden? Wil jij dat ook? Ga met je auto dan naar de experts van MLT Chiptuning. Wij staan voor iedereen klaar die vindt dat er meer uit zijn of haar auto te halen is, dan wat er uit de fabriek mogelijk is. Chiptuning in Eindhoven doen wij voor elk merk en model auto. Het levert je gegarandeerd betere rij prestaties of een zuinigere afstelling van de motor op. Net wat je wenst. Met chiptuning kunnen we bijvoorbeeld de brandstoftoevoer regelen. En meer brandstof naar je motor, betekent meer power. MLT Chiptuning is het adres voor chiptuning in Eindhoven en de rest van Nederland.

CHIPTUNING OP MAAT voor de
echte autoliefhebber

Chiptuning en hardware upgrades bij MLT Chiptuning

Als je echt het meeste uit je auto wil halen laat je in Eindhoven naast het chip tunen ook de hardware van je motor upgraden. Daarmee geef je je auto een extra sportieve ‘boost’. Voor die hardware upgrade kun je terecht in ons MLT Performance Center. Met hardware upgrades zorgen we voor een nog beter presterende auto en koppel. Bij hardware upgrades kun je denken aan upgrades van uitlaatdelen en inlaatdelen, gemodificeerde turbo’s en water-methanol systemen. Maar ook door het laten verwijderen van de roetfilter geef je je auto een lekker zetje in de rug.

MLT chiptuning
chiptuning

Maatwerk chiptuning Eindhoven

Wij zijn al vele jaren actief in de wereld van chiptuning van moderne auto’s. Wij weten dus van de hoed en de rand als het gaat om het pittiger maken van auto’s. Vele honderden auto’s van vele merken en modellen hebben wij wat meer karakter gegeven met chiptuning en een hardware upgrade. Wij zijn dagelijks bezig met het chiptunen van bekende en gerenommeerde merken auto’s, waaronder Audi, Volkswagen, Mercedes, Renault, Peugeot, Opel en BMW. Maar ook andere merken nemen wij graag onder handen. Auto’s chiptunen is maatwerk. Ieder merk en model auto vraagt om zijn eigen instellingen en upgrades voor het leveren van de best mogelijke rijprestaties. Chiptuning verzorgen wij voor jou in Eindhoven uiteraard ook helemaal naar jouw wensen.

Veilig en verantwoord chiptunen

Chiptuning in Eindhoven doen we altijd op een zeer veilige en verantwoorde manier. Wij zorgen er altijd voor dat we de toegestane limieten en mechanische grenzen van een auto niet overschrijden. Dat vereist veel kennis van de gebruikte componenten van elke auto. Die kennis doen we op door ons dagelijks bezig te houden met innovaties rond chiptuning. Veel kennis over de laatste ontwikkelingen doen we op bij onze internationale collega’s in ons vakgebied. Dus wil je je auto in Eindhoven professioneel laten chiptunen? We helpen ook jou graag op weg.

Maak meteen een afspraak met MLT Chiptuning

Voor chiptuning van je auto ga je in Eindhoven naar de specialisten van MLT Chiptuning. Neem contact met ons op door het contactformulier hier op de site in te vullen, te bellen naar 06 51 57 92 47, of te mailen naar info@mltchiptuning.nl.

MLT bmw chiptuning
× Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday