Wij zijn verhuisd!

Bezoek onze nieuwe adres
Aalsvoort 81-1
7241MB, Lochem

chiptuning op maat

Haal meer uit je auto met chiptuning op maat

MLT Chiptuning verzorgt chiptuning op maat voor allerlei verschillende soorten auto’s. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke instellingen jouw auto nodig heeft om optimaal te kunnen presteren. Door deze chiptuning op maat zorgen wij ervoor dat de motor van je auto meer vermogen kan leveren dan wanneer deze is ingesteld op de fabrieksinstellingen. MLT Chiptuning is dé specialist op het gebied van chiptuning op maat van de software van de chips die je auto aansturen. Naast de chiptuning op maat kunnen wij ook de hardware van je auto verbeteren, zo kunnen wij in ons MLT Performance Center de motor upgraden om ook daar meer vermogen uit te halen.

CHIPTUNING OP MAAT voor de
echte autoliefhebber

Hardware tuning en chiptuning

Door middel van chiptuning op maat kunnen wij de software in een auto aanpassen. De verschillende onderdelen van een auto worden namelijk aangestuurd door chips. Door deze te chiptunen kunnen wij het maximale vermogen van de auto vergroten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld met chiptuning de maximale hoeveelheid ingespoten brandstof van de auto verhogen. Met meer brandstof krijgt de auto meer vermogen en meer snelheid. Naast de chiptuning op maat, kunnen wij ook de hardware tuning van je auto uitvoeren. Hierbij kun je denken aan:

  • De uitlaatdelen upgraden
  • Upgrades aan inlaatdelen
  • Gemodificeerde turbo’s
  • Water-methanol systemen
  • De roetfilter verwijderen
chiptuning

Chiptuning op maat door MLT Chiptuning

Wij zijn al sinds jaar en dag gespecialiseerd in het chiptunen van de meest uiteenlopende automerken zoals Audi, Volkswagen, Mercedes, Renault, Peugeot, Opel en BMW. Iedere auto heeft weer andere instellingen en upgrades nodig om optimaal te kunnen functioneren. Omdat wij chiptuning op maat uitvoeren, weet je bij ons zeker dat je je auto met de juiste instellingen terugkrijgt. Chiptuning op maat wil namelijk zeggen dat de chiptuning precies aansluit bij jouw auto, jouw wensen en jouw eisen.

Verantwoord chiptunen

Bovendien zorgen wij altijd dat wij binnen de mechanische grenzen van de auto blijven met de chiptuning en hardware tuning van de auto. Zo ontstaan er nooit gevaarlijke situaties. Om dit op een verantwoorde manier te kunnen doen is kennis van de gebruikte componenten uiteraard ontzettend belangrijk. Daarom zijn wij altijd bezig met het innoveren van onze chiptuning en hardware tuning en blijven via onze internationale samenwerkingsverbanden constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wanneer je je auto op verantwoorde en professionele wijze wilt laten chiptunen ben je dus bij MLT Chiptuning aan het juiste adres.

Je auto laten chiptunen door MLT Chiptuning

Wil jij graag optimaal kunnen genieten van je auto? Laat dan chiptuning op maat uitvoeren door MLT Chiptuning! Wil je hier meer informatie over, of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier hier op de site in te vullen, te bellen naar 06 51 57 92 47, of te mailen naar info@mltchiptuning.nl. MLT Chiptuning is dé expert die chiptuning op maat voor je kan uitvoeren.

MLT bmw chiptuning
× Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday