Wij zijn verhuisd!

Bezoek onze nieuwe adres
Aalsvoort 81-1
7241MB, Lochem

Chiptuning Zwolle

Je auto in Zwolle optimaal laten presteren met MLT Chiptuning

Met chiptuning kunnen wij je auto in Zwolle beter laten presteren. Elke moderne auto zit vandaag de dag boordevol chips om alle onderdelen van de auto en ook de motor aan te sturen. Met chiptuning maken wij aanpassingen in de software van deze chips, zodat je het maximale uit je auto haalt. De fabrieksinstellingen van auto’s zijn namelijk zeker niet altijd optimaal. Door middel van chiptuning kunnen wij zorgen dat je auto in Zwolle een pittiger karakter krijgt. En met een hardware upgrade in ons MLT Performance Center, kunnen we hem een extra ‘boost’ geven door nog meer vermogen uit je motor te halen. Lees er hieronder meer over.

CHIPTUNING OP MAAT voor de
echte autoliefhebber

Chiptuning en hardware upgrade in Zwolle

In vrijwel alle moderne auto’s is software aanwezig die regelt hoeveel vermogen er in de auto mag vrijkomen. Dit gaat door middel van chips die de verschillende onderdelen van de motor besturen. Door chiptuning in Zwolle uit te voeren op deze verschillende chips, kunnen wij het vermogen van je auto aanpassen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de maximale hoeveelheid ingespoten brandstof vergroten, en met meer brandstof krijgt je auto meer vermogen en meer snelheid! Ook kunnen wij je auto zuiniger afstellen voor een meer duurzaam gebruik.

MLT chiptuning
chiptuning

Hardware

Naast chiptuning kunnen wij ook een hardware upgrade verzorgen. Hierbij kun je denken aan:

  • De uitlaatdelen upgraden
  • Upgrades aan inlaatdelen
  • Gemodificeerde turbo’s
  • Water-methanol systemen
  • De roetfilter verwijderen

Door de combinatie van chiptuning in Zwolle en hardware upgrades zorgen we dat je auto nog beter gaat presteren.

Chip tunen door MLT Chiptuning

MLT Chiptuning is gespecialiseerd in het chiptunen van allerlei verschillende automerken zoals Audi, Volkswagen, Mercedes, Renault, Peugeot, Opel en BMW. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om het chiptunen precies aan te passen aan jouw wensen en eisen. Bovendien weten wij precies hoe wij binnen de mechanische grenzen van de auto moeten blijven voor de software en hardware tuning van je auto. Kennis van de gebruikte componenten is van groot belang om dit op een verantwoorde manier te kunnen doen. Daarom zijn wij altijd bezig met het innoveren van onze motor tuning en blijven we via onze internationale samenwerkingsverbanden constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wanneer je je auto op verantwoorde en professionele wijze wilt laten chiptunen ben je dus bij MLT Chiptuning aan het juiste adres.

Contact met MLT Chiptuning

Wil je graag je auto laten chiptunen door MLT Chiptuning, of heb je nog andere vragen voor ons? Schroom dan niet om contact op te nemen, we helpen je graag. Je kunt ons bereiken door het contactformulier hier op de site in te vullen, te bellen naar 06 51 57 92 47, of te mailen naar info@mltchiptuning.nl. Voor het chiptunen om je auto beter te laten presteren ga je natuurlijk naar MLT Chiptuning.

MLT bmw chiptuning
× Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday