Wij zijn verhuisd!

Bezoek onze nieuwe adres
Aalsvoort 81-1
7241MB, Lochem

auto chippen

Auto chiptunen voor extra motorvermogen

Ben jij een sportieve rijder en vind je dat je auto wel wat meer pit mag hebben? Laat je auto dan chiptunen bij de specialisten van MLT Chiptuning. Auto chippen is de manier om de motor van je auto meer vermogen te geven dan wat het standaard van de fabriek heeft. Bij MLT Chiptuning zijn we gespecialiseerd in auto chippen. We chippen daarbij de software die in je auto wordt meegeleverd. Wij kunnen vrijwel elke auto chippen waarbij we, naast het afregelen van de software, ook de motor in ons MLT Performance Center onder handen kunnen nemen (upgraden) om ook daar extra vermogen uit te halen.

CHIPTUNING OP MAAT voor de
echte autoliefhebber

Software chippen en hardware upgraden

Autofabrikanten leveren software in hun auto’s die bepaalt hoeveel vermogen de motor mag leveren. Dit doen ze met chips die intern in de motor de diverse onderdelen aansturen. Door aanpassingen aan te brengen in die chips kan het vermogen van de auto aangepast worden. Bijvoorbeeld door de hoeveelheid ingespoten brandstof wat ruimer te zetten. En meer brandstof betekent meer vermogen en meer snelheid voor je auto. Naast chiptunen is een hardware upgrade ook mogelijk. Denk hierbij aan het upgraden van uitlaatdelen, inlaatdelen, gemodificeerde turbo‚Äôs, water-methanol systemen, of het verwijderen van de roetfilter van je auto. Door de combinatie van chiptuning en hardware upgraden zorgen we voor een beter presterende auto en koppel.

chiptuning

Maatwerk chiptunen voor en door autoliefhebbers

Auto chippen doen wij op maat voor vrijwel alle automerken. Maar het meest chiptunen wij merken als Audi, Volkswagen, Mercedes, Renault, Peugeot, Opel en BMW. De kennis die wij met chiptunen en hardware upgraden in de afgelopen jaren hebben opgedaan, zetten wij in om je met een verantwoorde en kwalitatief hoogstaande auto tuning te helpen. En omdat wij op maat chiptunen, staan jouw specifieke eisen en wensen altijd centraal bij ons. Jij geeft jouw wensen aan en wij kijken of het technisch haalbaar en verantwoord is.

Verantwoord auto chiptunen

Bij chiptunen bewaken wij altijd de mechanisch verantwoorde grenzen van de diverse motoronderdelen van je auto. Alle zo kunnen we garanderen dat je auto optimaal blijft presteren na het chippen. Kennis van de gebruikte componenten is van groot belang om dit nauwkeurig te kunnen doen. Daarom zijn wij altijd bezig met innovatie op het gebied van chiptunen en blijven wij via onze internationale samenwerkingsverbanden altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Je bent bij MLT Chiptuning voor chiptunen altijd aan het juiste adres.

Direct offerte aanvragen bij MLT Chiptuning

Wil je meer weten over je auto chiptunen en/of hardware upgraden door MLT Chiptuning? Of wil je direct een offerte aanvragen om je auto beter te laten presteren? Neem dan contact met ons op via 06 51 57 92 47, of stuur een e-mail naar info@mltchiptuning.nl. Of vul het contactformulier op de website in. Uiteraard ben je ook van harte welkom om langs te komen om de mogelijk van chiptunen van jouw auto met ons door te spreken.

MLT bmw chiptuning
× Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday