Wij zijn verhuisd!

Bezoek onze nieuwe adres
Aalsvoort 81-1
7241MB, Lochem

Motor tuning

MLT Chiptuning: gespecialiseerd in motor tuning

Tegenwoordig zitten bijna alle auto’s boordevol chips om alle onderdelen van de auto aan te sturen, ook in de motor. MLT Chiptuning is gespecialiseerd in het maken van aanpassingen aan de software van deze chips, zodat de auto optimaal gaat presteren. Deze instellingen zijn namelijk meestal niet optimaal wanneer de auto door de fabrikant is ingesteld. Door middel van motor tuning, ook wel chiptuning genoemd, haal je dus meer uit jouw auto. Omdat wij de motor van de auto kunnen aanpassen in ons MLT Performance Center, haal je hier ook extra vermogen uit.

CHIPTUNING OP MAAT voor de
echte autoliefhebber

Tuning van de software en de hardware van de auto

In vrijwel alle moderne auto’s is software aanwezig die regelt hoeveel vermogen er in de auto mag vrijkomen. Dit gaat door middel van chips die de verschillende onderdelen van de motor besturen. Door motor tuning uit te voeren op deze verschillende chips, kunnen wij het vermogen van de auto aanpassen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de maximale hoeveelheid ingespoten brandstof vergroten, en met meer brandstof krijgt je auto ook meer vermogen en meer snelheid!

chiptuning
chiptuning

Voordelen

Naast motor tuning kunnen wij ook hardware tuning uitvoeren. Hierbij kun je denken aan:

  • De uitlaatdelen upgraden
  • Upgrades aan inlaatdelen
  • Gemodificeerde turbo’s
  • Water-methanol systemen
  • De roetfilter verwijderen

Door de combinatie van motor tuning en hardware tuning zorgen we dat de auto beter gaat presteren.

MLT Chiptuning verzorgt motor tuning op maat

MLT Chiptuning verzorgt motor tuning voor allerlei verschillende automerken, zoals Audi, Volkswagen, Mercedes, Renault, Peugeot, Opel en BMW. Wij passen de motor tuning en hardware tuning altijd precies aan op jouw auto. Bovendien passen we dit volledig aan op jouw wensen en eisen. Zo krijg je een verantwoordelijke, hoogwaardige motor tuning voor je auto. Uiteraard bewaken wij tijdens jouw motor tuning en hardware tuning altijd de mechanische grenzen van de auto. Kennis van de gebruikte componenten is daarbij natuurlijk van groot belang om dit verantwoord te kunnen doen. Daarom zijn wij altijd bezig met het innoveren van onze motor tuning en blijven via onze internationale samenwerkingsverbanden constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Contact opnemen met MLT Chiptuning

Wil je graag meer informatie over de motor tuning of hardware tuning van MLT Chiptuning, of wil je dat wij ervoor zorgen dat jouw auto beter gaat presteren? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden al jouw vragen. Hiervoor kun je ons bellen via 06 51 57 92 47, of stuur een e-mail naar info@mltchiptuning.nl. Of vul het contactformulier op de website in.
Voor motor tuning van hoge kwaliteit ben je bij MLT Chiptuning aan het juiste adres!

MLT bmw chiptuning
× Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday